Le nekaj kilometrov pod Roglo, znanim športno-rekreativnim centrom, ki pozimi ponuja smučarske užitke, tekom celega leta pa navdihuje pohodnike in ljubitelje narave, ter nekaj kilometrov iz mesta Zreče, znanem po termalnem centru Zreče, leži hribovska pohorska vasica Gorenje pri Zrečah, kjer vas v gostilni s prenočišči Smogavc toplo pričakujemo.

Destinacija Rogla-Pohorje ponuja obilo možnosti za oddih, aktivne počitnice in wellness doživetja. Uživali boste lahko v pohodništvu in kolesarjenju, se sproščali v zreških termalnih bazenih, savnah in masažah, se predajali zimskim športom na Rogli ali se odpravili raziskovati številne okoliške znamenitosti.

V gostilni s prenočišči Smogavc zato za vas skozi vse leto pripravljamo pakete namestitve, ki glede na letni čas ponujajo številna doživetja, aktivnosti in ugodnosti.

Ponujamo zimske smučarske pakete s smučanjem na Rogli in wellnessom v termah Zreče ali v naši savni v brunarici ob gostilni Smogavc.

Tekom leta pripravljamo tudi pakete, ki ponujajo sproščujoč, a aktiven oddih z aktivnostmi v naravi: nordijsko hojo, kolesarjenje, pohodništvo, vse začinjeno s kančkom wellnessa in hišne kulinarike.