Naše bivanje v Vašem hotelu je bilo več kot zadovoljivo. Osebje prijazno, ambient domač, hrana predobra. Počutili smo se domače in v vaš konec se bomo zagotovo še vrnili. Hvala Katja z družino

Katja - Smlednik, 19 februarja 2013


Po priporočilu sem z družino obiskal gostišče Smogavc. V tem času je prišlo več svatov in mladoporočenca. Bili smo zadovoljivo hitro postreženi. Sama jed je bila odlična, izborna in okusna. Po izkušnji, po obisku več slovenskih gostišč lahko zatrdim, da se uvršča gostišče Smogavc visoko v vseh gostinskih pogledih. Čestitemo kolektivu in toplo priporočamo. Hvala.

Andrej Steničnik, 1 junija 2012


Dolaskom u vaš hotel zaboravili smo sve neugodnosti koje smo imali i predivno se proveli. Veliko hvala.

Obitelj Vrbica, Dubrovnik, 10 januarja 2012


Kljub malce kislemu vremenu, pa so bili letošnji prazniki, preživeti v vašem hotelu in okolici čudoviti. Urejena in čista pokrajina, izvstna hrana in slaščice so razlog, da se bomo še vračali.

Andrej, 4 maja 2009


Rad bi pohvalil profesionalnost vašega osebja.Stanovali smo pri vas za časa 14 dnevnega treninga v centru ICA.Sobe,hrana,ustrežljivost vse na visokem nivoju.Pohvalno v vseh pogledih.Upam da se bomo še videli ako Bog in šefi dajo.Lep pozdrav in vse dobro v novem letu 2009.

Božič Jože Kanal, 14 decembra 2008


Bili smo pri vas! Ob samem prihodu se je pkazalo kako zelo vam manjka profesionalnosti,zmedeno osebje,nihče ni vedel kdo nam je rezerviral (ne vem zakaj je to bilo pomebno) ,zgovarjali so se en na drugega,res je da niso bili neljubeznivi,ob taki zmedi bi bilo še to res odveč.Priznam hrano imate dobro,čistoča je pohvalna,ampak neteče kakor bi moralo,nekaj vam šteka. V jedilnici pa je še bolj napeto,tam osebje popolnoma zgubi kompas,pa povrh vse zmede še na glas šinfa čez gosta,ki je ravno zapustil restauracijo,res je obnašanje pod kritiko.Silvestrovanje smo imeli v vašem gostišču,ne v hotelu(lani niste imeli)posedli so naju pod zvočnik,to je vso noč grmelo,res grmelo,narodnozabavna glasba,nimam nič proti tej zvrsti glasbe ,amapk samo to tudi negre!!!! Tudi z prevozom ni bilo dobro organizirano,saj so se za odhod nazaj v hotel dobile tri različne informacije-tri različne verzije,tako sem gledala kako so starši čakali z spečimi malčki v naročju,če bo prišel šofer od kod,sploh pa sem presenečena nad tem da pri vas italianščine neobvladate niti za silo,v vašem hotelu(in avtobusu)pa je bilo 90% Italianov. Osebno mislim,da si nemorete privoščiti toliko kadra,ki neobvlada osnovnih nalog svojega poklica.

Laura, 8 decembra 2008


V nedeljo sva bila z ženo pri vas na kosilu in bila spet presenečena nad izjemno kvaliteto vsega kar sva jedla. Žena pravi, da so vaši solnograški žličniki najboljši na svetu resnica je tudi, da tako dobrih nimajo nikjer. Tudi sicer so redki v gostinski ponudbi naših lokalov. Mene je navdušil muflon v gobovi omaki .Omaka je bila z eno besedo popolna. Takšna harmonija okusov se doseže le z mjstrskim obvladovanjem kuharske umetnosti. Sam se ukvarjam ljubiteljsko z kulinariko, sicer sem novinar na tv in med drugim snemam tudi kuharske oddaje.Imam se za poznavalca dobre hrane zato menim, da so moje pohvale vaši čudoviti ponudbi povsem upravičene. Vsem, ki se pri Smogavcu trudite in ustvarjate tako čudovito ponudbo iz vsega srca hvala.

Hedonist, 4 novembra 2008


Rada bi pohvalila Novoletni ples! Imeli smo se zelo lepo in tudi z ansamblom smo bili več kot zadovoljni. Super smo se naplesali!

Jasna, 3 januarja 2008


Smo družina iz Škofje Loke, ki smo že kar nekajkrat dopustovali pri vas. Zadovoljni smo z vašo ponudbo, vašim prijaznim osebjem, ki vedno najde pravo besedo ob pravem času. Imate zanimivo kulinarično ponudbo, urejene sobe in sam izgled hotela. Radi se vračamo in še bomo prišli.

Mojca iz Škofje Loke, 13 julija 2007


…pri vas se zmeraj počutim tako domače, predvsem zaradi osebja, ki ga zaposlujete…izpostaviti pa moram Sandija, ki je zmeraj dobre volje, nasmejan, zgovoren, hiter v delu, pozoren in to naredi prav tisto domače in prijetno vzdušje…vračali smo se in se še bomo…lep pozdrav iz prekmurja, Grada

Petra Bunderla, 4 marca 2007